ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Το Rebirthing Breathwork είναι μια μοναδική εμπειρία. Όταν εκτελείται σε ζεστό ή κρύο νερό, έχει τη δύναμη να ενεργοποιεί και να απελευθερώνει το τραύμα της γέννησης. Αυτό σημαίνει ότι. η ζωή γίνεται λιγότερο τοξική και προσελκύετε περισσότερη αγάπη, ηρεμία και γαλήνη.

Η Μύκονος είναι ένας τόπος όπου ο ήλιος και το φως είναι πολύ δυνατ στοιχεία. Συμπτωματικά, οι δίδυμοι μυθικοί θεοί Απόλλωνας και Αρτέμης γεννήθηκαν στη Δήλο. Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νησιών της Δήλου και της Μυκόνου είναι το γεωγραφικό σημείο που λαμβάνει τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στον πλανήτη, ολόκληρο το χρόνο.
Η εκπληκτική ομορφιά της ηλιόλουστης Μυκόνου είναι μια φυσική, πολυδιάστατη πύλη στο Σύμπαν που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας με απροσδόκητους και μόνιμους τρόπους. Οι Συνειδητές Αναπνοές Rebirthing Breathwork στην ενέργεια αυτού του χώρου μεγεθύνουν τα θεραπευτικά αποτελέσματα και δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία ανάπτυξης για εσάς ώστε:

• να βελτιώσετε τις ικανότητές διαχείρισης της ζωή σας,
• να μειώσετε το άγχος,
• να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες σας
• να διευρύνεται τις δυνατότητές σας.

Γιατί κάποιος να κάνει Συνειδητές Αναποές Rebirthing Breathwork στη Μύκονο?

Η Μύκονος είναι ένας τόπος όπου ο ήλιος και το φως εκδηλώνονται πολύ έντονα. Καθόλου συμπτωματικά, οι δίδυμοι μυθικοί θεοί. Απόλλωνας και Άρτεμη γεννήθηκαν στη Δήλο. Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η θαλάσσια περιοχή. ανάμεσα στα νησιά της Δήλου και της Μυκόνου είναι το γεωγραφικό σημείο που λαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος ηλιοφάνειας σε ολόκληρο τον πλανήτη για τη διάρκεια ενός έτους. Μέσα σε αυτή την υψηλή ενέργεια μεγεθύνονται τα θεραπευτικά αποτελέσματα της διαδικασίας Rebirthing Breathwork.

Rebirthing Breathwork : Η εμπειρία

Το Hot Water Rebirth, οι Συνειδητές Αναπνοές σε ζεστό νερό δρούν στις επιπτώσεις της διαδικασίας του τρόπου που γεννηθήκατε μέσα από την οποία έχετε συνδέσει την ύπαρξη σας στη μακρά μνήμη σας. Η πραγματικότητα σας και ο τρόπος που εκδήλώνεστε στη ζωή. επηρεάζονται κυρίως από την εμπειρία της γέννησης σας που είναι υπεύθυνη για το σχηματισμό των πρώτων εντυπώσεων για τον εαυτό σας και τον κόσμο και που συνήθως έχουν ένα αρνητικό αποτύπωμα. Μέσα από τη διαδικασία, οι αρνητικές μνήμες απελευθερώνονται, η σχέση ανάμεσα στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας αναγεννάται. Η ίδια απελευθερωτική διαδικασία επηρεάζει ανυψωτικά και την νοοτροπία, τον τρόπο που αισθάνεστε, όπως και την προοπτική σας για τον κόσμο.
 
Beautiful woman girl dress underwater diving swim blue sunny day
Cold Water Rebirth, οι Συνειδητές Αναπνοές σε κρύο νερό, είναι η τεχνική που διερευνά τα ζητήματα του υποσυνείδητου θανάτου και του φόβου.
Η κύρια έννοια του θανάτου σχηματίζεται ως επί το πλείστον, αλλά όχι δια νόμου, στη μήτρα. Μελετώντας τους τρόπους που συνδέεστε με την υποσυνείδητη επιθυμία σας για θάνατο, δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξετυλίξετε τη μεταφορική και κυριολεκτική νοοτροπία που δημιουργεί έλλειψη ζωτικότητας στη ζωή σας.
Συχνά η επίδραση αυτού του υποσυνείδητου θανάτου ωθεί τις σχέσεις, δημιουργεί αδιέξοδα, παγιδευμένα συναισθήματα και δύσκολες καταστάσεις.
 

Σχεδιάζετε διακοπές στη Μύκονο; Αδράξτε την ευκαιρία να γευθείτε τα οφέλη των Συνειδητών Αναπνοών. Αφεθείτε στη δυναμική μιας αξέχαστης εμπειρίας που ενισχύει τη θέλησή σας για ζωή, μειώνει το άγχος, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας και ανοίγει ορίζοντες στο δυνητικό σας πεδίο. Επιλέξτε την άνεση της ιδιωτικής σας πισίνας ή σπα για συνεδρία Breathwork σε ζεστό νερό, ή τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου για συνεδρία σε κρύο νερό. Ακόμη κι αν επιλέξετε να απολαύσετε τη διαδικασία στην άνεση του δικού σας κρεβατιού, η τεχνική Rebirthing Breathwork είναι το σκαλοπάτι που μεταμορφώνει εσάς και τη ζωή σας. Μεταμορφώστε τον εαυτό και τη ζωή σας στο πανέμορφο περιβάλλον της Μυκόνου που η ίδια η φύση το έχει προικίσει τόσο γενναιόδωρα.

Επικοινωνήστε με τη Ματούλα εδώ.

  • ” “Η Ματούλα είναι ένας πολύ εξειδικευμένος και χαρισματικός θεραπευτής, με μια αξιόλογη εμπειρία στον τομέα Breathwork. Διακριτική, με αντικειμενικότητα, σε ακεραιότητα ως άτομο και ως θεραπεύτρια, έξυπνη και δυναμική, είναι σε θέση να διακρίνει τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τις καλές πλευρές των άλλων αμέσως. Μέσα από την πλήρη έννοια του όρου ανθρώπινη και με όλες τις πτυχές που αυτό περιλαμβάνει, με τα ελαττώματα και τα ισχυρά σημεία της, κατάφερε να περάσει πέρα ​​από τους περιορισμούς της βιολογικής και ευρύτερης οικογένειας της, τη νοοτροπία της καταγωγή της, αναγνωρίζοντας τις ρίζες της. Κρατά στην καρδιά τους ανθρώπους, επενδύοντας στις φιλίες της. Η σχέση της με το θεϊκό είναι καταπληκτική και εκφράζει την πνευματικότητά της με τον υψηλότερο δυνατό τρόπο Ξέρει πώς να αντλεί δύναμη μέσα από τον εαυτό της για να ξεπεράσει τις δυσκολίες και είναι με καλούς τρόπους. Γνωρίζοντάς τη πολλά χρόνια, έχω την εντύπωση ότι εύκολα συγχωρεί και ότι προσαρμόζεται εύκολα στην αλλαγή. Όσο περισσότερο τη γνωρίζω, ανακαλύπτω ότι είναι όλο και πιο απλή με τον τρόπο που είναι. Τον αγαπώ βαθιά και την εκτιμώ στη ζωή μου. Άρχισα τις συνεδρίες μαζί της λόγω του θανάτου και των δύο γονέων μου. Η υποσυνείδητη παρόρμηση για τον θάνατο είχε ενεργοποιηθεί. Έπειτα από την εργασία μου μαζί της αισθάνθηκα απελευθερωμένη” “
    Ολυμπία Προδρομάκη, Ψυχίατρος
Close Menu