Εργαστήρια

Workshops

3 ωρο Εργαστήριο

Η αναπνοή είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής. Η συνειδητή αναπνοή Rebirthing Breathwork δημιουργεί αρμονία, καθώς με την εξάσκηση, καταπιεσμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και μετουσιώνονται σε συναισθήματα αγάπης. Η τεχνική της Συνειδητής Αναπνοής είναι απλή. Ξαπλώνετε και μέσα από την υποστήριξη του θεραπευτή, βιώνετε μια αλλαγή στον τρόπο που ανασαίνετε και που σας οδηγεί σε μια αλυσιδωτή αντίδραση αλλαγών στη ζωή σας.

Μέσα από τη διαδικασία υποστηρίζεστε να ανακαλύψετε πιθανούς λόγους για οποιαδήποτε αιτία δυσαρμονίας στη ζωή σας. Βρίσκετε τρόπους για να ενισχύσετε και να αποκαταστήσετε την ισορροπία στη ζωή σας, είτε αυτό είναι στο φυσικό σώμα, στις σχέσεις, στα οικονομικά, στην υγεία ή στον εαυτό σας. Όταν όλο το ενεργειακό σας πεδίο είναι εναρμονισμένο, η υγεία σας ακτινοβολεί, και αυτό το φως μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για τους άλλους.

Η ζωή σας είναι η πρωταρχική σχέση που έχετε με τον εαυτό σας. Αν θέλετε να ανακαλύψετε πώς να υποστηρίξετε τη ζωή και τον εαυτό σας σε περιόδους κρίσης, είτε είναι νοητική, ψυχολογική, σωματική ή συναισθηματική, ελάτε σε ένα εργαστήριο. Τα αποτελέσματα σας αφήνουν έκπληκτους.

Επικοινωνήστε με τη Ματούλα εδώ.

“Το Σεμινάριο Ευημερίας ήταν τόσο διαφωτιστικό! Μου έδωσε τόσο μεγάλη διορατικότητα και με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο μπλοκάρει την ενέργειά μου για να έχω αφθονία και ευημερία στη ζωή μου. Προτείνω αυτό το σεμινάριο σε όλους και η Ματούλα είναι μια απόλαυση και ένας εξαιρετικός οδηγός. Την ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά!”

Δήμητρα Τσάνη, Εκπαιδευτρια Γιόγκα, Αίγιο

“Η Ματούλα έχει μια όμορφη ενέργεια. Έκανα δύο φορές ατομικές συνεδρίες Συνειδητών Αναπνοών μαζί της. Ήταν μια πολύ βαθιά εμπειρία για μένα. Μετά από αυτήν, άρχισα να συνειδητοποιώ μερικά από τα πράγματα που ήταν καλυμμένα.”

Semin Yalman Yilmaz, δασκάλα γιόγκα, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία