Η ιδιωτική σας ζωή έχει σημασία για εμάς και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε τις πληροφορίες που μοιράζεστε. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας προς εσάς. Ποτέ δεν θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε σχετικά με εσάς περιλαμβάνουν μόνο αυτά τα στοιχεία που μας δίνετε όταν εγγραφείτε για ένα μάθημα στο διαδίκτυο ή για να τα προσθέσετε σε μια λίστα αλληλογραφίας σχετικά με τις επικείμενες πληροφορίες για το εργαστήριο. Δεδομένα όπως το όνομα, η διεύθυνσή σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο χρόνος επίσκεψης στον ιστότοπό μας και ο χρόνος που περάσατε, θα μας βοηθήσουν να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα στο μέλλον.

Για την περαιτέρω εμπιστοσύνη και ασφάλεια σας στην ασφάλεια του ιστότοπού μας, ο ιστότοπος RebirthingBreathwork είναι πιστοποιημένος με SSL.

Πολιτική απορρήτου του GDPR. Το Miracles of Breath λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των μελών που εγγράφονται και δεσμευεται με την ακόλουθη δήλωση: 1. Το Miracles of Breath συλλέγει και αποθηκεύει προσωπικά στοιχεία από τα μέλη του προκειμένου να παρέχει τυπικές υπηρεσίες όπως η διανομή του ενημερωτικού δελτίου , πληροφορίες και διαφήμιση σεμιναρίων, εργαστηρίων και εκπαιδευτικών ενημερώσεων σε θέματα που σχετίζονται με την αναπνοή και τη συνειδητή αναπνοή και παρόμοιες εκδηλώσεις. 2. Η βάση δεδομένων περιλαμβάνει το πλήρες όνομα και τη διεύθυνση email ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε σύμφωνα με τα παραπάνω. 3. Το Miracles of Breath δεν εξάγει δεδομένα σε τρίτους οργανισμούς. 4. 
Η εταιρεια Miracles of Breath δεν μεταβιβάζουν προσωπικά δεδομένα σε άλλες εταρειες. 5. Εγγραφόμενα μέλη του Miracles of Breath υπονοουν ότι το μέλος έχει διαβάσει και κατανοήσει την Πολιτική απορρήτου της εταιρειας Miracles of Breath η οποία βρίσκεται στον ιστότοπο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.