Αναγέννηση

Θεραπεύοντας το τραύμα της σύλληψης και γέννησης.

Aποσπασματικό πρόγραμμα και
Εκπαιδευση Συνειδητων Αναπνοων Breathwork.
 
2 – 4 Απριλίου 2021
EVIA

HELLAS (GREECE)
Birth 2

Η σύλληψη είναι το πρώτο αποτύπωμα του εαυτού. Φέρει τη μοναδικότητα της ουσίας και του πυρήνα της ύπαρξής.
Η γέννηση είναι η σωματοποιημένη εκδήλωση του πνεύματός στην ύλη.
Αυτά τα δύο στοιχεία μαζί είναι κάποια απο αυτά που φέρουν το αποτύπωμα του ποιοι είσαστε και τι / πώς κάνετε τα πράγματα στη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι οι πεποιθήσεις σας για τον εαυτό σας και τον κόσμο είναι πιθανό να έχουν ξεκινήσει όταν ήσαστε ακόμη σε έμβρυική κατάσταση.

Αν η ζωή ξεκινά με την υποψία πιθανού θανάτου τι σημαίνει αυτό για τη ζωή; Πώς αναπτύσσεται αυτή η σκέψη στη ζωή για να βρει έδαφος στην αγάπη, την εργασία, τα οικονομικά και την υγεία; Πώς συνδέεται αυτό με τη δημιουργία;

Σε αυτή την βιωματική εκπαίδευση, θα βρείτε περισσότερες από αυτές τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον προγραμματισμό που τρέχει τη ζωή σας και να την επαναφέρετε με τρόπο που σας εξυπηρετεί.

Η ελευθερία είναι μια ανάσα μακριά.

Η ελευθερία βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο είστε σε θέση να κάνετε αυτό που αγαπάτε, ενώ αισθάνεστε ενθουσιασμένοι με αυτό και εμπνέετε τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Μια τέτοια ζωή αξίζει να ζει κανείς.

Ενεργοποιώντας τον μηχανισμό της πρώτης σας αναπνοής, θέτετε μια σειρά από αναμνήσεις σε δράση που απελευθερώνουν αποθηκευμένες βασικές πεποιθήσεις. Η ενεργοποίηση αυτής της συλλογής καταγεγραμμένων συμβάντων ενισχύουν την αποκατάσταση της ιερότητάς σας καθώς ο παλιός προγραμματισμός ξεθωριάζει στο πρόσωπο της αλήθειας σας.

Υπάρχει πολύ περισσότερη αγάπη, αφθονία, ευτυχία και σύνδεση από ό, τι γνωρίζετε ήδη. Απενεργοποιώντας την τραυματική δράση γύρω από τη σύλληψή και τη γέννησής σας, απελευθερώνετε τον εαυτό σας από τον εθισμό στο δράμα, είτε ονομάζεται συνήθεια, δυσλειτουργικές σχέσεις, προβλήματα υγείας, αγωνίες, αυξημένο άγχος και πολλές άλλες μη δημιουργικές και οδυνηρές καταστάσεις ύπαρξης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΕΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
* μασκα / αναπνευστήρα
* μαγιο
* σαγιοναρες
* χαλαρά ρούχα προχειρα (για το σεμιναριο)
* ζεστές κάλτσες
*σημειωματαριο και στυλο

Το πρόγραμμα αποτελεί θεμέλιο λίθο στην εκπαίδευση Breathwork – “Mastering the Breath” και αφορά όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν ένα ταξίδι αυτο-εξερεύνησης και πνευματικότητας.

Τι κερδίζετε:
* Ανακαλύψτε τις πρωταρχικές πεποιθήσεις που σας οδήγησαν “πίσω” στη ζωή
* συνδεθείτε με τις πραγματικές σας δυνατότητες
* διορθώσετε τη σχέση σας με το πνεύμα σας
* βελτιώσετε τη ζωή σας με κάθε τρόπο
* μάθετε να υποστηρίζετε τον εαυτό σας σε μια συνεδρία Breathwork σε ζεστό νερό
* μάθετε να υποστηρίζετε τους άλλους σε μια συνεδρία Breathwork σε ζεστού νερό

Οι συνεδρίες θα διεξαχθούν σε ιαματικά λουτρά περίπου 38 βαθμών C.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* χορτοφαγικά γεύματα
* διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο – μονόκλινα δωμάτια θα
χρεώνονται με τη διαφορά
* εκπαιδευτικό υλικό