Tι είναι Reiki?

Το Ρέικι είναι μια ιαπωνική μέθοδος αυτογνωσίας. Η μέθοδος βασίζεται στις πνευματικές τεχνικές που ενεργοποιούν το κέντρο της καρδιάς με σκοπό να σας συνδέσουν με την πηγή προέλευσή σας.
Reiki

Μια Συνεδρία Reiki

Σε μια συνεδρία Reiki ξαπλώνετε με τα ρούχα και δέχεστε τη ροή της συμπαντικής ενέργειας από την θεραπεύτρια που μπορεί (ή και όχι) να ακουμπήσει ελαφριά τα χέρια της σε συγεκριμμένα σημεία στο σώμα με αυτό το σκοπό.
Η θεραπεύτρια καθοδηγείται, κατανοεί και εντοπίζει τυχόν συναισθηματικές, σωματικές, νοητικές ή πνευματικές εμπλοκές που μπορεί να εμφανίζονται ή και να εμφανιστούν στη ζωή σας.
 
Καθώς η ενέργεια ρέει κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας:
 
* Ενεργοποιεί ξανά όλες τις περιοχές που είναι “στάσιμες”
* Υποδεικνύει περιοχές που χρειάζονται προσοχή
* Καταπραΰνει και καθησυχάζει το συναισθηματικό και πνευματικό και το φυσικό σώμα
* διοχετεύει όλες τις πληροφορίες που είναι σημαντικές για εσας
Reiki 1

Οφέλη του Ρέικι

Κατά τη διάρκεια μιας τομικής συνεδρίας, έχετε το χρόνο και το χώρο για να:
 
• Δώσετε προσοχή στη διοχέτευση της ενέργειας και του τρόπου που εκδηλώνεται καθώς είναι κανάλι πολλών χρήσιμων πληροφοριών.
• συνδεθείτε με το σώμα, το μυαλό, τα συναισθήματα και την πνευματικότητα σας.
• παραδοθείτε στη χαλάρωση
 
Όταν δίνεται με σωστό τρόπο και λαμβάνεται με χάρη μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για μεταμόρφωση, χαλάρωση, υγεία, ισορροπία και πνευματική συνειδητοποίηση. Το εσωτερικό ταξίδι κάθε ατόμου είναι μια μοναδική εμπειρία και κάθε σύνεδρία είναι μοναδική.

Επικοινωνήστε με τη Ματούλα εδώ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ REIKI
  • “Ήμουν σε κατάθλιψη και υπό ψυχιατρική φροντίδα. Εξακολουθώ να είμαι σε φαρμακευτική αγωγή, τότε με αυτοκτονικές σκέψεις έπειτα από μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση. Δούλεψα πάνω στην υποσυνείδητη παρόρμηση για θάνατο και ανηψώθηκα στη ζωή. Τώρα είμαι αρραβωνιασμένη και με νέα αγάπη στη ζωή μου. ”
    Vicky Grouba, υπάλληλος
  • Έχω δουλέψει με συνεδρίες Rebirthing με τη Mατούλα και επίσης ξεκίνησα το Reiki A Level. Η δουλειά μου με τη Ματούλα εδώ και τρία χρόνια έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου! Η ενέργεια και η αύρα της είναι τόσο φωτεινές που ακόμη και εαν περνά χρόνο κάποιος μαζί της είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή! Την εμπιστεύομαι εντελώς, την αγαπώ πολύ και την ευχαριστώ για όλες τις υπηρεσίες της προς εμένα!
    Πασχαλιά Κασίδου, Διευθυντρια καταστημάτος & πωλήσεων, Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα
Close Menu

Γίνε θεραπευτής Reiki

Διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης Reiki:
ΕΠΙΠΕΔΟ Ι
ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙ
ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙΙ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ:

* τσάι / σνακ
* υλικό
* θεωρία και ιστορία του Ρέικι
* Ρέικι πρακτική
* διαλογισμοί
* ατομικές διαδικασίες εμβάθυνσης
* διορατικά παιχνίδια
* 4 μυήσεις γιακάθε επίπεδο Ι, επίπεδο ΙΙ και επίπεδο ΙΙΙ

Παρακαλώ φερτε:

* μια κουβέρτα / υπνόσακο
* σημειωματάριο & στυλό

Δωρεάν συμμετοχή εφ`όρου ζωής:

Με την ολοκλήρωση οποιουδήποτε επιπέδου, κερδίζετε το δικαίωμα να συμμετέχετε σε οποιοδήποτε εργαστήριο Reiki κατάλληλο για το επίπεδο σας δωρεάν, για μια ζωή.

* φιλοσοφία Reiki
* Ρέικι πρακτική
* ατομική εμβάθυνση
* μύθοι και πραγματικότητα
* ιστορία του Ρέικι* θεραπεία στον εαυτό
* 4 επίπεδα μυήσεων

Διάρκεια: 4 ημέρες (16 – 20 ώρες)

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ι

Στο επίπεδο Ι μαθαίνετε να αναγνωρίζετε την ενέργεια και να συνδέεστε πειραματιζόμενοι μαζί της μέσα από τις αισθήσεις, κατανοώντας και εξερευνώντας την. Αυτό το επίπεδο φέρνει χαλάρωση, αναζωογονεί το σώμα, το μυαλό και την ψυχή και σας φέρνει πιο κοντά στο πνεύμα σας. Κυρίως πρόκειται για σύνδεση. Σύνδεση του πνεύματός στο σώμα σας, ώστε να είστε ικανοί να κάνετε περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια και να επιτύχετε αυτό που η ψυχή σας καλεί.

* τα σύμβολα του Reiki
* εμβαθύνοντας στις πρακτικές επιπέδου ΙΙ
* θεραπεία από απόσταση
* επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό
* Reiki θεραπεία σε άλλους
* διαλογισμοί
* 4 επίπεδα μύησης

Διάρκεια: 4 ημέρες (περίπου 16 – 20 ώρες)

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΙΙ

Το επίπεδο ΙΙ μας μαθαίνει την υπηρεσία. Η άσκηση και η εξοικείωση με την ενέργειά σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε την ικανότητα να αισθάνεστε την ενέργεια σε άλλους. Έτσι, το Επίπεδο ΙΙ ενισχύει το ταξίδι της ζωής σας, διδάσκοντάς σας πώς να συνδεθείτε ενεργά με άλλους και υπογραμμίζοντας τι είναι πολύτιμο στην εργασία με τους άλλους – ακεραιότητα, ισορροπία & διακρίσεις.

* εργασία με τα στοιχεία
* ενσωμάτωση της φιλοσοφίας και των πρακτικών
* βαθύτερη πρακτική του επιπέδου ΙΙΙ
* αναγνωρίζοντας την προσωπική πορεία
* εμπνέοντας τον εαυτό και τους άλλους
* διαλογισμοί
* ομαδική εμβάθυνση
* 4 επίπεδα μύησης
* εκπαίδευση για μυήσεις σε άλλους

Διάρκεια: 4 ημέρες (περίπου 16 -20 ώρες)

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΙΙΙ

Το επίπεδο αυτό διδάσκει πώς να ενσωματώνετε και αφομοειώνεται τη φιλοσοφία και τις πρακτικές του Reiki στην καθημερινή ζωή ώστε να γίνει ένας φυσικός τρόπος ζωής. Η εφαρμογή των αρχών και των μεθόδων του Ρέικι φέρνει την ευαισθητοποίηση, τη σοφία και αποκαλύπτει τι είναι αληθινό για εσάς καθώς και ποιο είναι το προσψπικό σας μονοπάτι.

Αυτό είναι το επίπεδο που σας διδάσκει να γίνετε δάσκαλος, να εκπαιδεύετε και να μεταδώσετε την ενέργειά του Reiki σε άλλους που επιθυμούν να ακολουθήσουν αυτή την οδό.