ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Το Rebirthing Breathwork είναι μια μοναδική εμπειρία. Όταν εκτελείται σε ζεστό ή κρύο νερό, έχει τη δύναμη να ενεργοποιεί και να απελευθερώνει το τραύμα της γέννησης. Αυτό σημαίνει ότι. η ζωή γίνεται λιγότερο τοξική και προσελκύετε περισσότερη αγάπη, ηρεμία και γαλήνη.

Η Μύκονος είναι ένας τόπος όπου ο ήλιος και το φως είναι πολύ δυνατά στοιχεία. Συμπτωματικά, οι δίδυμοι μυθικοί θεοί Απόλλωνας και Αρτέμης γεννήθηκαν στη Δήλο. Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νησιών της Δήλου και της Μυκόνου είναι το γεωγραφικό σημείο που λαμβάνει τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στον πλανήτη, ολόκληρο το χρόνο.
Η εκπληκτική ομορφιά της ηλιόλουστης Μυκόνου είναι μια φυσική, πολυδιάστατη πύλη στο Σύμπαν που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας με απροσδόκητους και μόνιμους τρόπους.

Οι Συνειδητές Αναπνοές στο νερό είναι ένα θαυμαστό σύστημα εξαγνισμού για τη σωματική, ψυχική, συναισθηματική και πνευματική σου ευεξία. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής δαπανάται στο οικοδόμημα προστασίας που χτίζεις ώστε να εμποδίζει να νιώθεις τα αποτελέσματα αυτού του τραύματος. Ξεκινά με τη γέννησή και συνεχίζει αυξανόμενα να θεμελιώνεται μέσω των εμπειριών της ζωής.
 
Η αναπνοή στο νερό είναι μια χρυσή ευκαιρία να ξεπεράσεις αυτά τα εσωτερικά εμπόδια που σε έχουν κρατήσει όμηρο σε τυποποιημένες συμπεριφορές που οδηγούν στο ανεκπλήρωτο και έχουν στερήσει τη χαρά σου. Μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο που θα αλλάξει η ζωή σου και η αναπνοή σου είναι μια βαθιά διαδρομή για να σου ανοίξει το δρόμο…
 

• να βελτιώσετε τις ικανότητές διαχείρισης της ζωή σας,
• να μειώσετε το άγχος,
• να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες σας
• να διευρύνεται τις δυνατότητές σας.

Γιατί κάποιος να κάνει Συνειδητές Αναποές Rebirthing Breathwork στη Μύκονο?

Γιατί κάποιος να κάνει Συνειδητές Αναπνοές Rebirthing Breathwork στο νερό;

Η Μύκονος είναι ένας τόπος όπου ο ήλιος και το φως εκδηλώνονται πολύ έντονα. Καθόλου συμπτωματικά, οι δίδυμοι μυθικοί θεοί. Απόλλωνας και Άρτεμη γεννήθηκαν στη Δήλο. Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η θαλάσσια περιοχή. ανάμεσα στα νησιά της Δήλου και της Μυκόνου είναι το γεωγραφικό σημείο που λαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος ηλιοφάνειας σε ολόκληρο τον πλανήτη για τη διάρκεια ενός έτους. Μέσα σε αυτή την υψηλή ενέργεια μεγεθύνονται τα θεραπευτικά αποτελέσματα της διαδικασίας Rebirthing Breathwork.
Το νερό είναι το στοιχείο της ζωής. Μερικά από τα θαυμαστά πράγματα που συνδέονται με αυτό: φέρει ζωή, τη συντηρεί και την εξελίσσει. Όλοι οι πολιτισμοί άνθισαν δίπλα στο νερό. Τα αποθέματα νερού σε κάθε πλανήτη περαν της Γης είναι  ένδειξη ζωής. Γεννήθήκες στο νερό, επικρατεί στο σώμα σου. Το νερό συνδέεται με τη συνειδητότητα και έχει μνήμη. Είναι ο φορέας αρχέγονης νοημοσύνης, δημιουργεί τη δομή του DNA και των πρωτεϊνών. Το νερό σχετίζεται με τα συναισθήματα, καθώς έχουν τον ισχυρότερο αντίκτυπο σε αυτό. Το αποτύπωμα που αφήνουν μεταφέρεται με το νερό παντού σε αιώνια κίνηση καθώς το νερό συνθέτει, μεταναστεύει και διεισδύει τα πάντα. Ανταποκρίνεται στην ποιότητα των σκέψεων και των συναισθημάτων σου.
 
Εάν θέλεις πραγματικά να αλλάξεις κάτι στον πυρήνα του και μόνιμα, τότε θα θέλεις να ξεκινήσεις από την πηγή.
Η αναπνοή στο νερό είναι η προσευχή που μεταφέρεται μέσω των υγρών στο σώμα απευθείας στην αρχέγονη νοημοσύνη σου, απελευθερώνοντας και αναπληρώνοντας όλη την αρνητικότητα και την τοξικότητα από όπου και αν προέρχεται. 
Για τον ίδιο λόγο μέσα στο νερό μεγεθύνονται τα θεραπευτικά αποτελέσματα της διαδικασίας Rebirthing Breathwork που αποφορτίζει απο την κυταρρική μνήμη το πρωταρχικό αποτύπωμα της τοξικότητας και της αρνητικότητας όπως αυτή έχει εντυπωθεί και διαιωνίζεται μέχρι εκείνη τη στιγμή. 
 

Rebirthing Breathwork : Η εμπειρία

Το Hot Water Rebirth, οι Συνειδητές Αναπνοές σε ζεστό νερό δρούν στις επιπτώσεις της διαδικασίας του τρόπου που γεννηθήκατε μέσα από την οποία έχετε συνδέσει την ύπαρξη σας στη μακρά μνήμη σας. Η πραγματικότητα σας και ο τρόπος που εκδήλώνεστε στη ζωή. επηρεάζονται κυρίως από την εμπειρία της γέννησης σας που είναι υπεύθυνη για το σχηματισμό των πρώτων εντυπώσεων για τον εαυτό σας και τον κόσμο και που συνήθως έχουν ένα αρνητικό αποτύπωμα. Μέσα από τη διαδικασία, οι αρνητικές μνήμες απελευθερώνονται, η σχέση ανάμεσα στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας αναγεννάται. Η ίδια απελευθερωτική διαδικασία επηρεάζει ανυψωτικά και την νοοτροπία, τον τρόπο που αισθάνεστε, όπως και την προοπτική σας για τον κόσμο.
 
Beautiful woman girl dress underwater diving swim blue sunny day
Cold Water Rebirth, οι Συνειδητές Αναπνοές σε κρύο νερό, είναι η τεχνική που διερευνά τα ζητήματα του υποσυνείδητου θανάτου και του φόβου.
Η κύρια έννοια του θανάτου σχηματίζεται ως επί το πλείστον, αλλά όχι δια νόμου, στη μήτρα. Μελετώντας τους τρόπους που συνδέεστε με την υποσυνείδητη επιθυμία σας για θάνατο, δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξετυλίξετε τη μεταφορική και κυριολεκτική νοοτροπία που δημιουργεί έλλειψη ζωτικότητας στη ζωή σας.
Συχνά η επίδραση αυτού του υποσυνείδητου θανάτου ωθεί τις σχέσεις, δημιουργεί αδιέξοδα, παγιδευμένα συναισθήματα και δύσκολες καταστάσεις.
 

Σχεδιάζετε διακοπές στη Μύκονο; Αδράξτε την ευκαιρία να γευθείτε τα οφέλη των Συνειδητών Αναπνοών. Αφεθείτε στη δυναμική μιας αξέχαστης εμπειρίας που ενισχύει τη θέλησή σας για ζωή, μειώνει το άγχος, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας και ανοίγει ορίζοντες στο δυνητικό σας πεδίο. Επιλέξτε την άνεση της ιδιωτικής σας πισίνας ή σπα για συνεδρία Breathwork σε ζεστό νερό, ή τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου για συνεδρία σε κρύο νερό. Ακόμη κι αν επιλέξετε να απολαύσετε τη διαδικασία στην άνεση του δικού σας κρεβατιού, η τεχνική Rebirthing Breathwork είναι το σκαλοπάτι που μεταμορφώνει εσάς και τη ζωή σας. Μεταμορφώστε τον εαυτό και τη ζωή σας στο πανέμορφο περιβάλλον της Μυκόνου που η ίδια η φύση το έχει προικίσει τόσο γενναιόδωρα.

Cold Water Rebirth, οι Συνειδητές Αναπνοές σε κρύο νερό, είναι η τεχνική που διερευνά τα ζητήματα του υποσυνείδητου θανάτου και του φόβου.
Η κύρια έννοια του θανάτου σχηματίζεται ως επί το πλείστον, αλλά όχι δια νόμου, στη μήτρα. Μελετώντας τους τρόπους που συνδέεσε με την υποσυνείδητη επιθυμία σου για θάνατο, δίνεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να ξετυλίξεις τη μεταφορική και κυριολεκτική νοοτροπία που δημιουργεί έλλειψη ζωτικότητας στη ζωή σου.
Συχνά η επίδραση αυτού του υποσυνείδητου θανάτου ωθεί τις σχέσεις, δημιουργεί αδιέξοδα, παγιδευμένα συναισθήματα και δύσκολες καταστάσεις.
 
Άδραξε την ευκαιρία να γευθείς τα οφέλη των Συνειδητών Αναπνοών. Αφεσου στη δυναμική μιας αξέχαστης εμπειρίας που ενισχύει τη θέλησή σου για ζωή, μειώνει το άγχος, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας και ανοίγει ορίζοντες στο δυνητικό σου πεδίο. Επέλεξε την άνεση της ιδιωτικής σου πισίνας ή σπα για συνεδρία Breathwork σε ζεστό νερό, ή τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου για συνεδρία σε κρύο νερό. Ακόμη κι αν επιλέξεις να απολαύσεις τη διαδικασία στην άνεση του δικού σου κρεβατιού, η τεχνική Rebirthing Breathwork είναι το σκαλοπάτι που μεταμορφώνει εσένα και τη ζωή σου. 
 

Επικοινωνήστε με τη Ματούλα εδώ.


“Η Ματούλα είναι ένας πολύ εξειδικευμένος και χαρισματικός θεραπευτής, με μια αξιόλογη εμπειρία στον τομέα Breathwork. Διακριτική, με αντικειμενικότητα, σε ακεραιότητα ως άτομο και ως θεραπεύτρια, έξυπνη και δυναμική, είναι σε θέση να διακρίνει τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τις καλές πλευρές των άλλων αμέσως. Μέσα από την πλήρη έννοια του όρου ανθρώπινη και με όλες τις πτυχές που αυτό περιλαμβάνει, με τα ελαττώματα και τα ισχυρά σημεία της, κατάφερε να περάσει πέρα ​​από τους περιορισμούς της βιολογικής και ευρύτερης οικογένειας της, τη νοοτροπία της καταγωγή της, αναγνωρίζοντας τις ρίζες της. Κρατά στην καρδιά τους ανθρώπους, επενδύοντας στις φιλίες της. Η σχέση της με το θεϊκό είναι καταπληκτική και εκφράζει την πνευματικότητά της με τον υψηλότερο δυνατό τρόπο Ξέρει πώς να αντλεί δύναμη μέσα από τον εαυτό της για να ξεπεράσει τις δυσκολίες και είναι με καλούς τρόπους. Γνωρίζοντάς τη πολλά χρόνια, έχω την εντύπωση ότι εύκολα συγχωρεί και ότι προσαρμόζεται εύκολα στην αλλαγή. Όσο περισσότερο τη γνωρίζω, ανακαλύπτω ότι είναι όλο και πιο απλή με τον τρόπο που είναι. Τον αγαπώ βαθιά και την εκτιμώ στη ζωή μου.
Άρχισα τις συνεδρίες μαζί της λόγω του θανάτου και των δύο γονέων μου.  Έπειτα από την εργασία μου μαζί της αισθάνθηκα απελευθερωμένη”

Ολυμπία Προδρομάκη, Ψυχίατρος

Η υποσυνείδητη παρόρμηση για τον θάνατο είχε ενεργοποιηθεί.