Rebirthing Breathwork

Τι είναι Rebirthing Breathwork?

Το Rebirthing Breathwork είναι μια ενεργητική διαδικασία Συνειδητής Αναπνοής με την οποία αποκτάτε πρόσβαση στο πλήρες δυναμικό σας με συναισθήματα χαράς, ζωντάνιας και ηρεμίας στη ζωή. Σε μια συνεδρία Rebirthing Breathwork, η Συνειδητή Αναπνοή είναι το μεταμορφωτικό εργαλείο που σας υποστηρίζει να:

* απελευθερώσετε το σωματικό και συναισθηματικό ενεργειακό σας πεδίο σας από τραυματικές ή καταπιεσμένες εμπειρίες όπως αυτήν της γέννησης
* απομακρυνθείτε από τη θέση του θύματος και κινηθείτε προς την ικανότητα να κάνετε ανεξάρτητες επιλογές στη ζωή σας
* αφομοιώσετε προηγούμενες ανεπίλυτες και χωρίς πρόσβαση συναισθηματικές σωματικές, νοητικές και πνευματικές ενέργειες
* μεταστοιχειώσετε οποιοδήποτε αρνητικό συναισθηματικό φορτίο από την κυτταρική μνήμη
* να αισθανθείτε διαυγείς σε ένα πολύ βασικό επίπεδο

Πώς λειτουργεί η τεχνική Rebirthing Breathwork?

Το γνώριμο χαρακτηριστικό της τεχνικής Rebirthing Breathwork είναι η απλότητα. Ξαπλώνετε, χαλαρώνετε και αναπνέετε. Η τεχνική της αναπνοής ονομάζεται «συνειδητή συνδεδεμένη κυκλική αναπνοή» η οποία καθοδηγείται από έναν εκπαιδευμένο πρακτικό.
Η προσεκτική παρατήρηση της διαδικασίας της βαθειάς κυκλικής αναπνοής ανασύρει πολλαπλά στρώματα αναστολών και ασυνείδητων προτύπων, άμυνες που έχουν αναπτυχθεί από τη γέννηση σας και καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας και που έχουν εμποδίσει την αίσθηση πληρότητας και ζωντάνιας στη ζωή σας. Επιτρέποντας να βρίσκεστε πλήρως συνειδητοί σε αυτή τη διαδικασία, εξουδετερώνετε και αφομειώνετε οτιδήποτε ανασύρεται απλά αναπνέοντας, έχοντας την επίγνωση ότι είστε ασφαλείς στην παρούσα στιγμή.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η αναπνοή σας είναι το κλειδί για να:
*συνειδητοποίησετε και απελευθερώσετε τα ζητήματα που θα σας οδηγήσουν μπροστά στη ζωή
*διαλύσετε οποιαδήποτε αντίσταση σας εμποδίζει να βιώσετε τη δύναμή και την καθαρότητα της ύπαρξης σας
*συνδεθείτε με την κύρια δύναμη μέσα σας, η οποία είναι η ζωή.
*αποδεχθείτε ότι πράγματι είναι δυνατή η ιδανική κατάσταση της ζωής σας
*ανασύρετε παλιά αρχεία που χρειάζονται επεξεργασία.
Matoula rebirthing Breathwork
Science behind rebirthing Breathwork

Η Επιστήμη της Συνειδητής Αναπνοής

Αρκετά απλά, οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες μας αποθηκεύονται και οργανώνονται στoν συνειρμηκό φλοιό του εγκεφάλου και του ιππόκαμπου αντίστοιχα.

Τα Αμύγδαλα είναι μέρος του πιο πρωτόγονου μέρους του εγκεφάλου που αποθηκεύει τα συναισθήματα που σχετίζονται με συγκεκριμμένες μνήμες και εμπειρίες.

 

Όταν βιώνουμε κάτι νέο που αφυπνίζει τις αισθήσεις μας, ο Ιππόκαμπος επικοινωνεί με τα αποθηκευμένα συναισθήματα στα αμύγδαλα. Αυτό αναζητά τη βάση δεδομένων του για παρόμοιες εμπειρίες του παρελθόντος προκειμένου να επανεμφανιστεί μια παρόμοια συναισθηματική αντίδραση στη νέα εμπειρία.

Με τη σειρά του, τα αμύγδαλα στέλνουν αυτές τις πληροφορίες στο P.F.C. (προ-μετωπιαίο φλοιό – το τμήμα του εγκεφάλου σας που λαμβάνει αποφάσεις). Σε φυσικό επίπεδο λαμβάνεται κάποια απόφαση σύμφωνα με τα συναισθήματα που σχετίζονται με την εμπειρία του παρελθόντος. Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με την επιστημονική έρευνα, πολύ λίγες αποφάσεις γίνονται πραγματικά συνειδητά. Αντιθέτως αποτελούν απάντηση στα συναισθήματα, τα οποία αναπαράγονται σύμφωνα με την αποθηκευμένη εμπειρία μας.

Η τεχνική Rebirthing Breathwork λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο για να αποκαλύψει πότε, πώς και γιατί τα συναισθήματα του παρελθόντος αποθηκεύτηκαν και πώς τα αναπαράγουμε στη ζωή σύμφωνα με τις αισθητήριες εισροές μας.

Το Rebirthing Breathwork είναι μια πλήρης τεχνική που λειτουργεί διανοητικά, σωματικά, πνευματικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά. Θεωρείται απόλυτα ασφαλής, διότι το σώμα και το μυαλό χρησιμοποιούν το δικό τους ενσωματωμένο προστατευτικό μηχανισμό για να αποκαλύψουν πάντα αυτό που αισθανόμαστε ασφαλής να επεξαργαστούμε.

H Αναπνοή Rebirthing Breathwork κατά τη διάρκεια των ετών

Η θεραπευτική δύναμη της αναπνοής ήταν γνωστή και χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα. Πρόσφατη έρευνα που καλύπτει τα τελευταία 40+ χρόνια ξεκινά με τις τεχνικές αναπνοής Rebirthing του Leonard Orr.
Σήμερα, η τεχνική Rebirthing Breathwork θεωρείται μια ολιστική διαδικασία επειδή αντιμετωπίζει τις πολυδιάστατες πτυχές του εαυτού μας, οι οποίες περιλαμβάνουν όλα τα σώματα μας:

φυσικό

  • διανοητικό
  • πνευματικό
  • ψυχολογικό
  • συναισθηματικό
Matoula 6

Είναι μια απολύτως ασφαλής διαδικασία η οποία μας δίνει να επεξεργαστούμε και να απελευθερώσουμε αυτά τα αρχεία που είναι κατάλληλα για εμάς ανάλογα τις συνθήκες και τη συγχρονικότητα στην οποία βρισκόμαστε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Rebirthing Breathwork εάν βρίσκεστε σε άγχος, έχετε υποστεί τραύματα, για να βελτιώσετε τον ύπνο σας, για να υποστηριχθείτε εαν σε κατάθλιψη ή για να αλλάξετε την πραγματικότητά σας.
Οι σκέψεις σας ορίζουν την πραγματικότητά σας. Καθώς οι σκέψεις και τα συναισθήματα συσχετίζονται, το Rebirthing Breathwork σας βοηθά να βλέπετε τον κόσμο και τον εαυτό σας μέσα από μια διαφορετική οπτική που είναι πιο συνειδητοποιημένη.

Επικοινωνήστε με τη Ματούλα εδώ.

Λατρεύω την γαλήνια ενέργεια της Ματούλας και η παρουσία της είναι μια εντελώς αξιοσημείωτη εμπειρία.  Απορροφώ τις πνευματικές συνομιλίες που έχουμε και μου αρέσει ο τρόπος που βρίσκω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μου. Πάντα νιώθω ανυψωμένη, πιο θετική, πιο ευτυχισμένη έπειτα από μια επίσκεψη στη Ματούλα. Η δύναμη της Ματούλας είναι ο ίδιος ο εαυτός της και η θετική ενέργεια που εκπέμπει. Είναι μια ωραία, όμορφη, αυθεντική, θηλυκή γυναίκα που νοιάζεται για τους άλλους και έχει μια ζεστή και ειρηνική προσωπικότητα Το γέλιο της είναι το ίδιο αυθεντικό και ισχυρό και ακριβώς για αυτό, θεωρώ ότι είναι αυθεντική και γνήσια

Polina Tontorova, κτηματομεσίτης