Δια Ζώσης Εργαστήριο Rebirthing Breathwork Live και Τελετή της Φωτιάς στην Πανσέληνο

Σε παραλία θα διεξαχθεί η ομαδική συνεδρία Breathwork αφιερωμένη στην πανσέληνο. Η θεματική ενότητα ονομάζεται “ΑΝΗΚΕΙΝ” και αναπνέω πάνω σε όλα αυτά που θέλω να ολοκληρωθούν, να υλοποιηθούν ή και να πάψουν προκειμένου πραγματικά να ανήκω.

Μέσα σε αυτό το γεγονός εστιάζω στην επιστροφή στην αληθινή φύση μου και στην αποτίναξη αντιλήψεων που καταπιέζουν και βάζουν την αίσθηση του Ανήκειν και του Επιτυχείν σε σκιά. Τι χρειάζεται να ολοκληρωθεί πάνω σε αυτό προκειμένου να γεύομαι και να οδηγούμε στην Επιτυχία με την οικεία αίσθηση “Είμαι στο Σπίτι μου, Ανήκω σε αυτή τη συνθήκη;” Στο τέλος του κύκλου των Συνειδητών Αναπνοών νους, σώμα, ψυχή και πνεύμα ευθυγραμμίζονται σε μια βαθειά εσωτερική γαλήνη που προσφέρει γενναιόδωρα το έδαφος της για γονιμοποίηση και θρέψη ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος μέσα στο οποίο βιώνω τα προγράμματα αυτά και θέτω εκ νέου τις συνθήκες και παραμέτρους της ζωής μου.

Το ταξιδι με την Αναπνοή είνα ένα ταξίδι προσωπικής αποκάλυψης της εσωτερικής μου φωνής, της ψυχής μου και της αλήθειας μου.

Στο τέλος των Συνειδητών Αναπνοών για όσους επιθυμούν να παραμείνουν διενεργώ ΔΩΡΕΑΝ την τελετή της Φωτιάς της Πανσελήνου, αφιερωμένη στην υλοποίηση, και ολοκλήρωση του Ανήκειν. μπορέσω να κάνω χώρο για πιο υγιή καλέσματα στη ζωή.

Συμμετοχή:

  • 50 ευρώ ανά άτομο για το Breathwork γεγονός.
  • ΔΩΡΕΑΝ η Τελετή της Φωτιάς (11.30 – 12.30 πμ).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 8 Σεπτέμβρη.

Παρακαλώ φέρετε:

Κουβέρτα, νερό, σνακ, μαξιλάρι και στρώμα/ψάθα, αντικουνουπικό.

Αυτό το event έχει τελειώσει.

Ημερομηνία

10 Σεπ 2022
Ολοκληρωμένο!

Ώρα

ΔΩΡΕΑΝ η Τελετή της Φωτιάς (11.30 - 12.30 πμ).
20:00 - 23:30

Κόστος

50,00€

Τοποθεσία

Μύκονος

Διοργανωτής

Matoula
Τηλέφωνο
+30 6943655097
Email
breathe4joy@yahoo.com

Other Organizers

Αφήστε μια απάντηση