Ιδιωτικές Συνεδρίες Rebirthing Breathwork

Matoula

Οι ιδιωτικές συνεδρίες αναπνοής Rebirthing Breathwork είναι προσαρμοσμένες στις επιθυμίες σας και σας δίνουν την πλήρη εικόνα των “κρυφών” υποσυνείδητων περιοχών που σας εμποδίζουν να ζήσετε μια πλήρη, υγιή, αρμονική και ευημερούσα ζωή. Η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας δημιουργεί συνήθως φόβο επειδή υπάρχει έλλειψη κατανόησης και αγάπης απέναντί της. Ανακαλύπτοντας αυτές τις πτυχές του εαυτού σας με πλήρη υποστήριξη από επαγγελματίες μπορεί να είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία, που ανταμείβει τη ζωή και οδηγεί στην αυτοπεποίθηση και αυτοκυριαρχία. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Η αναπνοή είναι τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους. Ένα σύνολο δέκα ιδιωτικών συνεδριών συνιστάται καθώς περνάτε από έναν πλήρη κύκλο αποκαλύψεων με σκοπό να ανακαλύψετε την αληθινή, μοναδική, προσωπική σας πορεία προς την ενδυνάμωση.

Οι συνεδρίες διεξάγονται σε ένα ιδιωτικό και απολύτως ασφαλές περιβάλλον υπό την καθοδήγηση και φροντίδα ενός θεραπευτή της τεχνικής Rebirthing Breathwork. Περιέχουν μια εμπειρική διαδικασία εμβάθυνσης, παράλληλα με συνειδητές συνδεδεμένες αναπνοές. Η αναπνοή περιλαμβάνει την άνετη ανάπαυση του σώματός σας ενώ είστε ντυμένοι με χαλαρά ρούχα. Καθώς αισθάνεστε πιο ασφαλείς στην ανάσα και βαθαίνετε κάθε φορά, το ίδιο και η εμπειρία σας γίνεται βαθύτερη. Εκείνη τη στιγμή, είστε σε θέση να αναγνωρίσετε πώς η αναπνοή σας συνδέεται με συγκεκριμμένες περιοχές της ζωής σας που απαιτούν την προσοχή και την αγάπη σας. Η απλή παρατήρηση της αναπνοής σας δίνει σαφήνεια για όλες τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και να αισθανθείτε ασφαλείς. Η αλλαγή είναι ευκολότερη από ό, τι νομίζετε καθώς συμβαίνει με τον πιο φυσικό και αρμινικό τρόπο.

Διάρκεια: 2-3 ώρες

Παρακαλούμε να φοράτε άνετα και χαλαρά ρούχα.

Επικοινωνήστε με τη Ματούλα εδώ.

Ο στόχος μου είναι να βρω την ψυχή μου και θέλω να μοιραστώ πώς αισθάνθηκα με την εργασία που έκανα στο παρελθόν και συνεχίζω να κάνω με τον Mατούλα: είναι μια διαδικασία απελευθέρωσης … είναι πολύ σημαντικό για μένα να αισθάνομαι ότι δεν έχω επικριθεί. Ούτε για μια στιγμή δεν αισθάνθηκα κριτική από τη δουλειά μου με τη Ματούλα και σταδιακά ανακαλύπτω όλα τα θραύσματα που χρειάζομαι για να ολοκληρώσω την εικόνα στον πυρήνα της ύπαρξής μου … Θα συνεχίσω αυτό το έργο … σε ευχαριστώ Mατούλα γιατι μπορείς να κοιτάξεις πέρα από τις «μάσκες» και απευθείας στην ψυχή μου

Μαρίνα Κουρελή, Επιχειρηματίας, Αίγιο, Ελλάδα

Συνειδητοποίησα ότι ήταν ανοχή που προσέλκυε συγκεκριμένα μοτίβα στη ζωή μου. Ακολουθούσα συγκεκριμένες συμπεριφορές από την παιδική ηλικία μου που έκαναν να νιώθω ανάγκη και σύγχυση. Ένιωσα πολύ ανακούφιση μετά τη συνεδρία.

Αυγή Χριστοφή, ιδιωτική υπάλληλος