Τι είναι η Καφεμαντεία για την Ψυχή?

Η Καφεμαντεία για την Ψυχή είναι μια ισχυρή, διαισθητική μέθοδος που σας βοηθά να συνδεθείτε με τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε την πορεία των ενεργειών σας (παρελθόν, παρόν και μέλλον). Με αυτό τον τρόπο κατανοείτε πώς έχει διαμορφωθεί το παρελθόν σας, πως διαγράφεται το παρόν σας και πως διαμορφώνεται το μέλλον σας .

Σε μια τέτοια συνεδρία, συνδέομαι με την αυθόρμητη ροή πληροφοριών όπως αυτή αποκαλύπτεται από την υψηλότερη δύναμη που υπάρχει μέσα σε κάθε άτομο. Αυτό δεν θα προβλέψει το μέλλον σας, αλλά θα τονίσει την υποσυνείδητη πορεία που έχετε θέσει στο μυαλό σας πριν να γίνει πραγματικότητα. Είναι μεγάλη υπόθεση να μπορείτε να διακρίνεται την πορεία του μονοπατιού σας, και η Καφεμαντεία της Ψυχής σας βοηθά να επιλέξετε πώς να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε στη ζωή. Η λήψη νέων αποφάσεων συμβαίνει με διαύγεια, αγάπη και ανάλαφρη καρδιά.

Soul Cup Reading

Επικοινωνήστε με τη Ματούλα εδώ.

Μπορώ να δω ξεκάθαρα τις καταστάσεις στις οποίες βρίσκομαι, τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και εξακολουθώ να αισθάνομαι ήρεμη. Μπορώ να δω ένα «πρόβλημα» από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες και να λάβω την αξία από αυτό. Γίνομαι όλο και πιο συνειδητή και αυτό μου δίνει την ευκαιρία να μην επαναλάβω τα ίδια λάθη

Μαρία Χατζηγιάννη, Λογίστρια, Καλλιθέα
“Η Ματούλα είναι αφιερωμένη στο έργο της, εκπέμπει αγάπη και έχει θεραπευτικό γέλιο. Βοηθήθηκα να βγώ από την άγνοια και να δεχτώ τα συναισθήματά μου, υπενθυμίζοντας στον εαυτό μου να ακούω την καρδιά μου”
Χρυσούλα Αγγελόπουλου, επιχειρηματίας