Ματούλα Πισκοπάνη

Η υπέρβαση οποιασδήποτε εμπειρίας ζωής σε αυτό το ανθρώπινο ταξίδι επιτυγχάνεται καλύτερα όταν υπάρχει ειλικρινής συζήτηση, ακρόαση με ανοιχτή καρδιά-προς-καρδιά και άνευ όρων αγάπη.

Γειά σας! Καλως ήρθατε! Το όνομά μου είναι η Ματούλα Πισκοπάνη, ιδιοκτήτρια του Rebirthing Breathwork. Το Rebirthing Breathwork είναι μια πνευματική και επιστημονική τεχνική που χρησιμοποιεί την αναπνοή για να υποστηρίξει τη θεραπεία και την προσωπική ανάπτυξη σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι κάτι τόσο απλό όσο η αναπνοή μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρές εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή σας με εκπληκτικό και αφάνταστο τρόπο. Αλλά είμαι εδώ για να σας πω ότι είναι αλήθεια … γιατί έχω βιώσει τα θαύματα της αναπνοής μέσω της Rebirthing Breathwork τεχνικής στο δικό μου θεραπευτικό μονοπάτι.

Η προσωπική πoρεία και η εμπειρία μου …

Η προσωπική μου πρόοδος και εμπειρία με την τεχνική Rebirthing Breathwork μου δίνει τη δυνατότητα να σας υποστηρίξω στο βαθμό που επιθυμείτε. Μέσα από την πολυετή συνεργασία μου με κόσμο, έχω παρατηρήσει ότι αυτή η τεχνική γεφυρώνει μια όμορφη σχέση μεταξύ του θεραπευτή και του θεραπευομένου όπως καμμιά άλλη. Διαβαστε περισσοτερα

Τι κερδίζετε?

Στην αρχή της συνεδρίας, κάποιοι αντιστέκονται να αφεθούν στη διαδικασία. Μάχονται και αγωνιούν με την αναπνοή ή τη μουσική κλπ. Ωστόσο, όταν τελικά αφεθούν και επιτρέψουν στη δική τους γλυκιά αναπνοή να πάρει τα ηνία της συνεδρίας – οι ανταμοιβές είναι τεράστιες!

“Από πού προέκυψε αυτό;” είναι συχνά ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αποκρίνονται μετά από μια συνεδρια Συνειδητών Αναπνοής Rebirthing Breathwork… εκπλήσσονται από την εμπειρία και συχνά αισθάνονται χαλαροί, σε κατάσταση ειρήνης και χαρούμενοι. Η αλλαγή για αυτούς ξεκινά ημέρες μετά τη συνεδρία όπου οι καινούριες ιδέες και η σοφία αρχίζουν να καταλλαγιάζουν και να δημιουργούν θαύματα στη ζωή τους. Η εργασία μου μαζί σας καθοδηγείται σύμφωνα με τα ζητήματα που θέτετε και μέσα από τις ερωτήσεις που θέλετε να επεξεργαστείτε. Είμαι αφοσιωμένη στο να παράσχω ένα ασφαλές, γεμάτο σεβασμό περιβάλλον για εσάς μέσα στο οποίο θα μπορέσετε να απολαύσετε τα οφέλη που οι Συνειδητές Αναπνοές Rebirthing Breathwork μπορούν να παρέχουν για τον εαυτό και στη ζωή σας μέσα από αυτή τη διαδικασία.

About Matoula

Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι να προσφέρω αγάπη και υποστήριξη σε άλλους. Οι εμπειρίες μου και τα ταξίδια της ζωής μου δεν είναι όμοια με κανενός, γι ‘αυτό οι πελάτες μου με βρίσκουν τόσο προσιτή, συμπονετική και μπορούν να συσχετιστούν μαζί μου. Κατά τη διάρκεια της πορείας μου αυτής έχω μάθει ότι τα χαμόγελα και τα δάκρυα είναι η γλώσσα της καρδιάς και μόνο μέσα από την καρδιά μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.
Η παρουσία μου ενθαρρύνει το θεραπευτικό σας ταξίδι γιατί περπατώ δίπλα σας, όχι μπροστά σας. Ως συντροφικός ταξιδιώτης, σας παίρνω από το χέρι και με ενθάρρυνση, υποστήριξη, ζεστασιά και μια ανοιχτή καρδιά γεμάτη αγάπη, σας βοηθώ να ανακαλύψετε εκ νέου τη δική σας χαρά, έμπνευση, εσωτερική δύναμη και αυτοπεποίθηση. Γνωρίζω από το δικό μου βάθος εμπειρίας της ζωής και της προσωπικής δουλειάς ότι η υπέρβαση κάθε πρόκλησης της ζωής σε αυτό το συλλογικό ανθρώπινο ταξίδι επιτυγχάνεται καλύτερα όταν υπάρχει ειλικρινής συζήτηση, ακρόαση από την καρδιά και άνευ όρων αγάπη.”

“Η αγάπη, στις πολλές μορφές της, είναι η μοναδική δύναμη που φέρνει την ολότητα και το νόημα στη ζωή κάποιου.
Για εμένα, η εσωτερική συζήτηση της αναπνοής είναι ο βαθύς καταλύτης που παρέχει πρόσβαση στην βασική σας ουσία που είναι αγάπη. Μέσα από τη σαφήνεια, το νόημα και την έμπνευση που παράγει η διαδικασία Breathwork σε κάθε άνθρωπο και λόγω του ασφαλούς περιβάλλοντος και της φροντίδας που παρέχω, μαθαίνετε να ακολουθείτε τα συνειδητά βήματα που σας μετακινούν προς μεγάλες αλλαγές και θετικό μετασχηματισμό στη ζωή σας.”

Γεννημένη στην Αθήνα, Ελλάδα, η Ματούλα μετακόμισε στη Μύκονο το 1996 όπου έγινε ενθουσιώδης συμμετέχοντας σε κοινοτικές δραστηριότητες και καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Το εσωτερικό και πολύπλευρο ταξίδι της ζωής της την οδήγησε σε πολλαπλά μονοπάτια σταδιοδρομίας, πολλές προκλήσεις και βαθιά διδασκαλία ζωής που δημιούργησε ένα πλούσιο και ευρύ υπόβαθρο για το επάγγελμά της ως αρωγός και εκπαιδεύτρια των Συνειδητών αναπνοών Breathwork .

Τα τελευταία 15 χρόνια, έχει βελτιώσει τις δεξιότητες και τις ικανότητές της ολοκληρώνοντας την τεχνική σαν Reiki Master, Δίαυλου καθώς και σαν έμπειρης οδηγού στο Διαλογισμό και την τεχνική των Ολοτροπικών Συνειδητών Αναπνοών (Holotropic Breathing). Εκτός από την παρακολούθηση του 1ου κύκλου σπουδών της στην Ψυχολογία (Γενική & Εφαρμοσμένη), έχει συνεργαστεί με κορυφαίους ανθρώπους στο επάγγελμα του Breathwork όπως ο John Stamoulos, η Sondra Ray και ο Leonard Orr, οι οποίοι έχουν όλοι προσθέσει την αξία τους στο έργο της.

Η Ματούλα έχει υποστηρίξει την τεχνική Breathwork από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν διοργάνωσε την πρώτη εκπαίδευση Breathwork / Rebirthing στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη Ελληνίδα μέλος του Διεθνούς Ιδρύματος Συνειδητών Αναπνοών και σήμερα υπηρετεί ως Εθνικός Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα. Έχει υπάρξει μέλος του NZAB (Ένωση Breathworkers της Νέας Ζηλανδίας) όπου ζούσε επί έξι χρόνια. Με την ιδιότητά της ως εξειδικευμένος επαγγελματίας διοργανώνει σεμινάρια, ομαδικές και ιδιωτικές συνεδρίες Breathwork και παρέχει προγράμματα και εκπαιδεύσεις παγκοσμίως.

H Ματούλα ζει τώρα μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας, Ελλάδα και είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο κατόπιν συνεννόησης.

Επικοινωνήστε με τη Ματούλα εδώ.

Matoula 5
Matoula 4

Η Matoula έχει αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων προς το καλύτερο με τις συνεδρίες Συνειδητών Αναπνοών και με τη διοργάνωση σεμιναρίων για εισηγητές όπως εγώ. Είναι πραγματική ευλογία να την εχει καποιος στη ζωή του.

Sondra Ray
Η Mατούλα είναι πρωτοπόρος για την περίοδο που ζεί – είναι ένας καταπληκτικός ηγέτης και μια ύπαρξη με ζεστή μεγάλη καρδιά – αφοσιωμένη 100% σε αυτό το υπέροχο έργο των Συνειδητών Αναπνοών Breathwork / Rebirthing. Εμπνέει και παρακινεί και είναι πολύ διασκεδαστικό να βρίσκεται κάποιος στην παρουσία της. Η ζεστασιά και η συμπόνια της ξεπερνούν τα λόγια. Η Mατούλα με έχει βοηθήσει και ταξιδέψει μαζί μου σε διάφορα μέρη του κόσμου και ανυπομονώ να συνεργαστώ πολλές φορές ακόμη μαζί της στο μέλλον. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Ματούλα να σας υποστηρίξει σε κάθε αλλαγή της ζωής σας με τις Συνειδητές Αναπνοές Breathwork!
Γιάννης Σταμούλος, Breathworker / Rebirther, Εκπαιδευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Εισηγητής Προγραμμάτων Συνειδητότητας, Αδελαΐδα, Νότια Αυστραλία