Ερωτεύσιμες Αναπνοές

Σεμινάριο Αναπνοών Breathwork - Οι αναπνοές του έρωτα

Δωρεάν και αφιερωμένο στους απανταχού ερωτευμένους, με κάποιον άλλον, με τη ζωή ή με τον εαυτό τους.

Τί είναι η αγάπη; Τί είναι ο έρωτας;

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εμένα; Τι με εμποδίζει να ζήσω τον απόλυτο έρωτα; Πως μπορώ να συνδεθώ καλύτερα με τον σύντροφό μου; Γιατί δεν μπορώ να έχω μια απολαυστική σεξουαλική ζωή; Γιατί τελικά λείπει η αγάπη από την ζωή μου; Η σύνδεση με την αγάπη έχει μόνο ένα προαπαιτούμενο: Την σύνδεση με τον αυθεντικό εαυτό σου.

Rebirthing Birthwork

Το Rebirthing Breathwork είναι μία τεχνική αναπνοών που με βοηθάει να έρθω σε επαφή με τη φωνή της ψυχής μου. Η αναπνοή με συνδέει με το κομμάτι του εαυτού μου που γνωρίζει τι είναι αληθινό για εμένα και ποια επιλογή με οδηγεί στην πληρότητα. Μέσα από αυτό το εργαστήριο η αναπνοή μου γίνεται οδηγός για μια βαθιά, απολαυστική, ουσιαστική σύνδεση με τον εαυτό μου, τις ανάγκες, τις επιθυμίες μου άλλα και όλα τα χαρίσματα μου. Η αγάπη είναι δοτικότητα, φροντίδα, στήριξη. Αυτό το σεμινάριο είναι ένα υπέροχο δώρο προς τον εαυτό μου, σε μια μοναδική ημέρα αυτή της αγάπης και του έρωτα. Σε περιμένω να αναπνεύσουμε στην αγάπη.

Η αναπνοή είναι ο κύριος τροφοδότης και εκφραστής της ζωτικής σου δύναμης σε όλα τα επίπεδα: φυσικό, πνευματικό και ψυχικό. Το Rebirthing Breathwork είναι μια ενεργητική διαδικασία Συνειδητής Αναπνοής με την οποία αποκτάς πρόσβαση στο πλήρες δυναμικό σου με συναισθήματα χαράς, ζωντάνιας και ηρεμίας στη ζωή. Σε μια συνεδρία Rebirthing Breathwork, η Συνειδητή Αναπνοή είναι το μεταμορφωτικό εργαλείο που σε υποστηρίζει να:

  • απελευθερώσεις το σωματικό και συναισθηματικό ενεργειακό σου πεδίο από τραυματικές ή καταπιεσμένες εμπειρίες
  • απομακρυνθείς από τη θέση του θύματος και να κινηθείς προς την ικανότητα να κάνεις ανεξάρτητες επιλογές στη ζωή σου
  • αφομοιώσεις προηγούμενες ανεπίλυτες και χωρίς πρόσβαση συναισθηματικές σωματικές, νοητικές και πνευματικές ενέργειες
    μεταστοιχειώσεις οποιοδήποτε αρνητικό συναισθηματικό φορτίο από την κυτταρική μνήμη
  • να αισθανθείς διαύγεια

Η αγάπη δεν ορίζεται μόνο μέσα από τους άλλους. Οι σχέσεις και η απουσία τους είναι ένας καθρέφτης, όπως είναι και ο κόσμος. Εάν θέλεις να κάνεις το ταξίδι αυτό μαζί μου, είναι χαρά μου να είμαι ο συνοδοιπόρος σου, το σημείο αναφοράς σου στην επιστροφή σου στη δύναμη της Αγάπης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Rebirthing -Breathwork: http://www.rebirthingbreathwork.net
Συμμετοχή: Δωρεάν

Κράτηση Θέσης

Η κράτηση είναι απαραίτητη. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Ματούλα Πισκοπάνη έχει υποστηρίξει την τεχνική Breathwork από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν διοργάνωσε την πρώτη εκπαίδευση Breathwork / Rebirthing στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη Ελληνίδα μέλος του Διεθνούς Ιδρύματος Συνειδητών Αναπνοών (IBF) και σήμερα υπηρετεί ως Εθνικός Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα. Έχει υπάρξει μέλος του NZAB (Ένωση Breathworkers της Νέας Ζηλανδίας) όπου ζούσε επί έξι χρόνια. Είναι ενεργό μέλος της Διεθνούς Ένωσης Επαγγελματιών Breathwork (GPBA). Με την ιδιότητά της ως εξειδικευμένος επαγγελματίας διοργανώνει σεμινάρια, ομαδικές και ιδιωτικές συνεδρίες Breathwork και παρέχει προγράμματα και εκπαιδεύσεις παγκοσμίως.

Αυτό το event έχει τελειώσει.

Ημερομηνία

14 Φεβ 2022
Ολοκληρωμένο!

Ώρα

19:00 - 22:00
Κατηγορία