Τελετή της φωτιάς στην Πανσέληνο

Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω το πρώτο εργαστήριο δια ζώσης μετά από πάρα πολύ καιρό!

Κάτω από το φώς του ήλιου και για να υποδεχθούμε στη συνέχεια το ολόγιομο φεγγάρι και σε παραλία θα διεξαχθεί η πρώτη ομαδική συνεδρία Breathwork!

Αφιερωμένη στην πανσέληνο η θεματική ενότητα ονομάζεται “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ” και αναπνέω πάνω σε όλα αυτά που θέλουμε να ολοκληρωθούν, να υλοποιηθούν ή και να πάψουν.

Μέσα σε αυτό το γεγονός εστιάζω στην επιστροφή στην αληθινή φύση μου και στην αποτίναξη αντιλήψεων που καταπιέζουν και βάζουν την αίσθηση του Ανήκειν και του Επιτυχείν σε σκιά. Τι χρειάζεται να ολοκληρωθεί πάνω σε αυτό προκειμένου να γεύομαι και να οδηγούμε στην Επιτυχία με την οικεία αίσθηση “Είμαι στο Σπίτι μου, Ανήκω σε αυτή τη συνθήκη;” Στο τέλος του κύκλου των Συνειδητών Αναπνοών νους, σώμα, ψυχή και πνεύμα ευθυγραμμίζονται σε μια βαθειά εσωτερική γαλήνη που προσφέρει γενναιόδωρα το έδαφος της για γονιμοποίηση και θρέψη ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος μέσα στο οποίο βιώνω τα προγράμματα αυτά και θέτω εκ νέου τις συνθήκες και παραμέτρους της ζωής μου.

Το ταξιδι με την Αναπνοή είνα ένα ταξίδι προσωπικής αποκάλυψης της εσωτερικής μου φωνής, της ψυχής μου και της αλήθειας μου.
Στο τέλος των Συνειδητών Αναπνοών για όσους επιθυμούν να παραμείνουν διενεργώ ΔΩΡΕΑΝ την τελετή της Φωτιάς της Πανσελήνου, αφιερωμένη στις ολοκληρώσεις και στην Εκλειψη της Σελήνης – όλων αυτών που χρειάζονται συναισθηματικά να εκλείψουν, να φύγουν ώστε να εξυγιανθεί το εσωτερικό μου σύστημα και να μπορέσω να κάνω χώρο για πιο υγιή καλέσματα στη ζωή.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 13 Μαίου.

Αυτό το event έχει τελειώσει.

Tags:

Ημερομηνία

24 Φεβ 2024
Ολοκληρωμένο!

Ώρα

17:00 - 20:00

Κόστος

25,00€

Διοργανωτής

Matoula
Τηλέφωνο
+30 6943655097
Email
[email protected]

Other Organizers